Найкращі недорогі смартфони на ринку: експерти назвали 5 моделей / ua.depositphotos.com

За останні поки виробникам смартфонів вдалося вивести середньобюджетні моделі на новий рівень. Хоч у плані потужності або фотоможливостей середнячки поступаються флагманам, вони пропонують топове співвідношення ціни і якості, а в деяких параметрах навіть перевершують більш дорогі моделі.

У пошуках найкращих смартфонів середнього рівня, редактори порталу TechRadar склали рейтинг, до якого увійшли як Android-пристрої, так і iPhone. У топ потрапив навіть телефон Nokia.

  • Galaxy A54  – найкращий недорогий Samsung. Ця модель являє собою чудове поєднання функціональності, потужних камер, тривалого часу роботи від батареї і преміального дизайну. І все це за доступною ціною. В мінуси їй записали повільну за мірками 2024 року зарядку на 25 Вт. 

Відео дня
Galaxy A54
  • iPhone 13 – найкращий недорогий Айфон. Він все ще має хороший екран, чудовий процесор і пристойну камеру, що робить його найкращим вибором серед бюджетних iPhone. Єдине, що засмучує – роз'єм Lightning.

iPhone 13
  • Pixel 7a – найкращий недорогий Google. Бюджетний спосіб отримати доступ до найкращих камер і ШІ-функцій. Втім, повільна зарядка і слабенький час автономної роботи можуть розчарувати. Однак це все одно чудовий вибір за свої гроші.

Pixel 7a
  • OnePlus 10T – флагман за ціною "середняка". Завдяки значному зниженню ціни цей флагман 2022 року тепер можна вважати бюджетним варіантом, що пропонує топову продуктивність і неймовірно швидку зарядку. З недоліків виділили відсутність вологозахисту.

OnePlus 10T
  • Nokia XR20 5G – найнадійніший недорогий телефон. Здається, це найкраща категорія для девайсів легендарного бренду. Він отримав сучасний дизайн і непогані специфікації, а посилений пластиковий корпус робить його найкращим вибором для тих, хто шукає недорогий, але надійний смартфон.

Nokia XR20 5G

Раніше фахівці назвали смартфони з найбільш живучою батареєю на початок 2024 року. У лідерах автономності є як дорогі флагмани, так і більш доступні Android-гаджети.

Якщо ж вам потрібен смартфон з найкращим екраном, спеціалісти DxOMark склали актуальний топ початку 2024 року. Провідні позиції займають пристрої від Samsung і Google, тоді як новітній Айфон не потрапив навіть в топ-5.

Вас також можуть зацікавити новини: