OnePlus 12R - флагманський смартфон за ціною середньобюджетника / фото OnePlus

Практично кожен новий смартфон, випущений брендом OnePlus, має чудове співвідношення ціни і якості – традиція не обійшла стороною і OnePlus 12R. Редактор Digital Treds провів зі смартфоном тиждень і розповів, чим він цікавий і чому це справжній топ за свої гроші в 2024 році.

Незважаючи на те, що OnePlus 12R позиціюється як "середньобюджетник", він відчувається як флагманський телефон. Дисплей знаходиться на одному рівні з OnePlus 12 – все виглядає яскраво і чітко навіть у сонячну погоду, а прокрутка неймовірно плавна завдяки частоті оновлення 120 Гц.

Відео дня
OnePlus 12R / Digital Trends

Ще одна сильна сторона OnePlus 12R – його продуктивність. Смартфон отримав процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 з 16 ГБ оперативної пам'яті та великою камерою охолодження. Чипсет працює дуже спритно без перегріву – найкраще це проявляється в іграх.

Окремо спеціаліст виділив автономність. Апарат спокійно живе два робочих дні завдяки акумулятору на 5500 мАг. При цьому є і підтримка надшвидкої зарядки на 80 Вт, що дає змогу повністю зарядити телефон всього за пів години.

OnePlus 12R / Digital Trends

Єдине, що засмучує – це система камер. Оскільки OnePlus 12R не має калібрування кольору Hasselblad, як у OnePlus 12, фотографії виглядають трохи тьмяними. До того ж оптика дуже чутлива до будь-якого руху, тому, якщо об'єкт зрушиться хоч трохи, фотографія буде розмитою. Тому якщо ви шукаєте девайс із навороченими фотоможливостями, це далеко не найкращий варіант.

Навіть попри цей недолік, OnePlus 12R – топовий девайс усього за 500 доларів. Фактично, це флагманський смартфон за ціною "середняка". У нього чудовий дисплей, продуктивність, якої вистачить ще на багато років, 256 ГБ вбудованої пам'яті і велика автономність.

Раніше у Samsung вийшов новий бюджетник – він відрізняється від усіх інших смартфонів компанії. Задня панель пристрою оброблена екошкірою, що не типово для Samsung. Також він отримав рекордну 50-мегапіксельну фронталку.

А якщо ви в пошуках бюджетного iPhone, фахівці назвали три моделі, які можна спокійно брати в 2024. Старіші моделі припускають деякі компроміси, але для більшості пересічних користувачів цього, як і раніше, вистачить з головою.

Вас також можуть зацікавити новини: