Які чохли для смартфона зіпсують ваш гаджет: дотримуйтесь цих рекомендацій / фото depositphotos.com

Ні для кого не секрет, що чохол для смартфона – це необхідний аксесуар, який допомагає захистити ваш безцінний пристрій від подряпин, потертостей та інших пошкоджень. Однак, не всі чохли однаково корисні. Деякі типи чохлів можуть навпаки завдати шкоди вашому пристрою.

Дуже часто при виборі чохла ми спираємося на його доступність і вартість. Але насправді потрібно враховувати і інші фактори – про них і піде мова.

Які чохли для смартфона потрібно уникати

  • Одношарові чохли. Мається на увазі чохли без внутрішньої підкладки. Подібна підкладка зазвичай робиться з мікрофібри або іншої безворсової тканини, яка і запобігає утворенню потертостей, а також подряпин на смартфоні.
  • Чохол з металевими вставками. Не всі виробники враховують при виготовленні такого чохла будову антен. Тому при носінні подібного чохла можуть виникати проблеми зі зв'язком Wi-Fi, Bluetooth, NFC і мобільним зв'язком.
  • Товсті чохли. Товсті чохли з матеріалів, таких як гума або силікон, можуть ускладнювати використання смартфона, наприклад, якщо часто грати в ігри, а також погіршувати тепловідвід в жарку погоду.
  • Чохли з рельєфом. Рельєфний малюнок або текстури на чохлі можуть збирати різні бактерії, тому їх складніше чистити. Плоскі чохли набагато простіше обробляти, та й забруднень вони майже не збирають.

Тому при виборі чохла для вашого смартфона краще вибрати чохли з безворсовою внутрішньою підкладкою, що не містять металевих вставок, не надто товсті і без рельєфних елементів. Такі чохли допоможуть захистити ваш пристрій і зберегти його в хорошому стані.

Відео дня

Чохли з металевими вставками несуть більше шкоди, ніж користі / Скріншот

Сучасні смартфони мають найбільш передові процесори, дисплеї, камери та інші елементи, які значно полегшують життя своєму власникові, виконуючи безліч різноманітних завдань. Однак разом з тим вони нещадно "жеруть" заряд акумулятора, через що батарея постійно потребує підзарядки. УНІАН розповідав про три налаштування, які найбільше розряджають телефон.

Також розповідали, які речі не можна залишати поруч з роутером. Карти з магнітною смугою і Bluetooth-пристрої варто перекласти якнайдалі від роутера в першу чергу.

Вас також можуть зацікавити новини: