У рейтингу найпродуктивніших Android-смартфонів з'явився новий "король"

Березневий рейтинг очолив OPPO Find X6 Pro, який окрім топової продуктивності може похвалитися найяскравішим екраном на ринку.

При виборі нового смартфона одні користувачі орієнтуються на характеристики камери, інші – на дизайн, треті – на якість дисплея. Але найважливіша характеристика будь-якого пристрою – це процесор. Команда бенчмарка AnTuTu оновила щомісячний рейтинг найпотужніших смартфонів на Android, щоб користувачі могли вибрати кращі з кращих.

На першому місці розташувався новенький OPPO Find X6 Pro. Він потіснив лютневого лідера OnePlus, який опустився відразу на 3-е місце. Друге місце знову дісталося Red Magic 8 Pro+. Що показово, в основі всіх трьох пристроїв лежить чіп Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm.

На четвертому і п'ятому місцях опинилися Vivo X90 Pro+ з одним з найкращих наборів камер на сьогодні, і звичайний Oppo Find X6, в якому стоїть SoC MediaTek Dimensity 9200. Також в топ-10 увійшли iQOO 11 Pro, iQOO 11, Redmi 60 Pro, nubia Z50 Ultra і Xiaomi 13.

Також AnTuTu опублікував список найкращих смартфонів на Android субфлагманского рівня. Тут перше місце віддали Redmi Note 12 Turbo – це перший телефон на ринку з новим чіпом Snapdragon 7+ Gen 2, який за потужністю можна порівняти з флагманським.

Друге місце за vivo S16 Pro, а третє – iQOO Neo7 SE.

Нагадаємо, раніше компанія Meizu на презентації своїх нових флагманів заявила, що у моделі Meizu 20 Infinity найтонші рамки серед всіх смартфонів. Як виявилося, це неправда. Поки рекорд за Xiaomi 13: верхня і бічні у нього на 1.61 мм, а нижня – на 1.81 мм.

А тим часом в Китаї вже створили й скоро почнуть виробляти дисплей для смартфонів з рекордно тонкими рамками - всього 1 мм. І йдеться не тільки про якусь одну грань, а про всі чотири. 

З чуток, першим пристроєм з таким екраном стане апарат від TCL. Він також помітно обжене новинки Apple за цим параметром: в iPhone 15 Pro очікується дисплей з рекордною для компанії рамкою 1.55 мм по колу.

Вас також можуть зацікавити новини: