Смартфони Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro на" живих " фото / джерело: mydrivers

Глава компанії Xiaomi Лей Цзюнь розповів трохи нових подробиць про MIUI 14 – майбутню версію фірмової оболонки "ксяомі". Судячи з них, нас чекає одне з найкращих оновлень за останні роки.

За його словами, MIUI 14 дозволить стороннім програмам повністю перейти в "епоху супершвидкості". Все завдяки новому "фотонному движку", який значно покращує всі аспекти її роботи в порівнянні з MIUI 13. Так, плавність роботи зросла на 88%, а енергоспоживання під час роботи додатків знизилося на 16%. 

Також MIUI 14 отримає нові великі іконки (розмір значків можна буде змінити) і віджети, а на головний екран можна буде вивести цифрового вихованця, "щоб він весь час супроводжував користувача". Також в новій системі користувачам дозволять видаляти встановлені додатки.

Відео дня

Першими нову OC отримають флагманські Xiaomi 13, презентація яких запланована на завтра, 11 грудня. Через якийсь час черга дійде до апаратів серій Xiaomi 11 і 12, а також Redmi K40, K50 і ще не представлених K60. 

Xiaomi призначила чергову презентацію: які новинки варто очікувати

Xiaomi проведе презентацію серії смартфонів Xiaomi 13 у неділю, 11 грудня, о 14:00 за Києвом. Спочатку захід планувалося провести 1 грудня, але його скасували в останній момент.

Крім Xiaomi 13 і 13 Pro, китайський виробник представить новий розумний годинник Xiaomi Watch S2, новий флагманський роутер і навушники Xiaomi buds 4. Також компанія може показати свій перший настільний ПК у стилі Mac mini.

Вас також можуть зацікавити новини: