Арестович спрогнозував, коли ЗСУ зможуть зайти в Крим й розбомбити росіян (відео)

Наразі Захід активізував військову допомогу Україні для того, щоб допомогти ЗСУ почати контрнаступ, вважає він.

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував, коли настане "кризовий час" для російської армії в Україні, який дозволить ЗСУ повернути Крим.

Як заявив Арестович в ефірі з російським блогером Марком Фейгіним, окупанти "видихнуться" вже наприкінці квітня, що дозволить українським військам розпочати контрнаступ. 

"Кризовий час для путінського режиму - в розкиді від кінця квітня до липня, десь в цей період", - заявив він.

За його словами, Захід наразі робить все, щоб допомогти ЗСУ використати цей переломний момент на свою користь й піти в контрнаступ. 

"Тоді видимі та яскраві перемоги будуть", - анонсував Арестович. 

Він спрогнозував, що після квітня українські війська вийдуть до кордонів тимчасово окупованого півострова Крим й почнуть "виносити" російські склади та бази. Після чого почнеться втеча окупантів з півострова.

"Нас чекає картинка повальної втечі з Криму й Путіну потрібно буде приймати рішення. На що? На ядерну війну? Якого хр*на ти будеш проводити ядерну війну, якщо у тебе економіки немає", - засумнівався Арестович. 

Також він зазначив, що у Путіна просто не вистачить військ, щоб закріпити свої "ядерні удари". 

Звільнення Криму українськими військами

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну офіційний Київ неодноразово говорив, що ця війна не завершиться до тих пір, поки війська РФ не повернутися до кордонів 1991 року - періоду, коли Крим належав Україні.

У січні ЗМІ дізналися, що американська влада може надати українській стороні озброєння, необхідне для повної деокупації півострова. Уряд Києва також готується до повернення півострова. У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України вже готують кадровий резерв для деокупованого в майбутньому півострова

Тим часом російські війська побоюється можливого прориву ЗСУ на територію півострова. Росіяни активно будують у Криму свої військові бази

Вас також можуть зацікавити новини: