РДК прорвав кордон з РФ / Скриншот

Вторгнення бійців "Російського Добровольчого корпусу" на територію РФ стало ганьбою для росіян.

Про це заявив британський аналітик Майкл Кларк у коментарі Sky News. За його словами, це вторгнення "ганьбить" росіян, але, ймовірно, воно закінчилося. Також він вважає, що твердження Росії про загибель 70 осіб виглядає правдоподібно."Там було кілька машин, принаймні один танк, про який ми знаємо, і вони, можливо, захопили пару бронемашин", - додав він.

Кларк зазначив, що битв було не так багато, проте росіяни були вражені тим, що відбувається. Тепер питання в тому, чи були українці замішані в цьому. "Це справжня проблема для них, якщо вони це зробили", - зазначив аналітик.

Відео дня

Бійці РДК зайшли на територію РФ: що відомо

Нагадаємо, що вранці 22 травня бійці "Російського Добровольчого корпусу" і "Легіону "Свобода Росії" зайшли на територію Бєлгородської області і атакували Грайворон.

В Офісі президента України заявили, що Україна з цікавістю спостерігає за подіями в Білгородській області, але не має до цього відношення.

Влада РФ ввела на території області режим "контртерористичної операції" та план "Едельвейс". Наступного дня вони заявили, що нібито вбили 70 військових, а також знищили чотири бойові броньовані машини та п'ять пікапів. 

У Міністерестві оборони України заявили, що після цієї атаки перед росіянами постало питання перегрупування своїх сил.

Вас також можуть зацікавити новини: