Жителям ОРДЛО обмежили виїзд через росіян / фото t.me/ivan_fedorov_melitopol

Жителям тимчасово окупованої частини Донбасу обмежили можливість виїжджати за межі свого регіону.

Як пише "РІА-Мелітополь", це зробили для того, щоб російські "туристи" з Криму могли безперешкодно проїхати сухопутним шляхом після атаки на Кримський міст.

"На автовокзалах тимчасово окупованих районів Донбасу призупинили бронювання і продаж квитків для міжрегіонального сполучення. Відповідне рішення колаборанти прийняли з початком напливу росіян, які почали тікати з Криму після вибухів на мосту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що колаборанти роблять все, щоб прислужитися російським господарям: "І заради цього вони готові ізолювати своїх земляків".

Жителям ОРДЛО обмежили виїзд через росіян / фото t.me/riamelitopol

Атака на Кримський міст - актуальне

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни зазначили, що атака на Кримський міст, що призвела до часткового руйнування прольотів і порушення автомобільного руху, ймовірно, ускладнить російську логістику на півдні України.

А ось на думку деяких експертів, ці вибухи на мосту не матимуть великого впливу на логістику російських окупантів через те, що залізнична гілка залишилася не пошкодженою.

"Постачання левової частини військової логістики ворога забезпечується за допомогою залізниці. Тому тут я ілюзій не маю", - зазначав військовий експерт Владислав Селезньов.

Вас також можуть зацікавити новини: