Експерт попередив росіян про неминуче / скріншот

Україна й надалі буде бити по легітимним цілям на території Російської Федерації. Висока концентрація військових цілей знаходиться в Москва та Підмосков'ї.

"У Москві дуже багато легітимних військових цілей. Туди йтимуть наші ракети, наші безпілотники, щоб їх знищувати, а криворуке російське ППО, намагаючись їх погасити, буде опускати їх на голови москвичів", - зазначив військовий експерт Роман Світан.

При цьому він вказав, що цілі для українських ударів знаходяться в Москві, Підмосков'ї та вздовж східного кордону – від Валуйок до Ростова-на-Дону та Таганрога.

"Найближчим часом і Москва, і московські військові об'єкти, і східний кордон з Україною будуть схильні до впливу дальніх засобів ураження. У нас вже стали на бойове чергування дуже серйозні засоби, в тому числі і безпілотники, які доходять до Москви", - підсумував експерт.

За його словами, дрони можуть нести до 100 кілограм вибухівки, а це фактично авіабомба ФАБ-100, яка прилітатиме на Москву, "поки не поховає Володю".

Удар дронів по Москві - головні новини

30 липня дрони вдарили по IQ-кварталу в "Москва-Сіті". Вибух пошкодив офіс Мінцифри Російської Федерації.

При цьому влада РФ заявила, що столицю атакували два дрона, які нібито вдалося придушити за допомогою РЕБ. У свою чергу мер Москви Сергій Собянін заявив про "атаку українських безпілотників".

Вас також можуть зацікавити новини: