Екіпаж БпАК завдав по цілям вогневого ураження за допомогою тепловізійного дрону з системою скиду / скриншот

Під час ведення спеціальної розвідки на Південному напрямку оператори 73-го морського центру Сил спеціальних операцій виявили спостережні пости противника та особовий склад, що перебував на них. Про це ССО повідомили у Telegram.

Зокрема, зазначається, що для знищення ворога екіпаж БпАК завдав по цілям вогневого ураження за допомогою тепловізійного дрону з системою скиду. 

"Після цього на зачистку спостережних постів висунулася бойова група ССО. Попри щільний ворожий артилерійський вогонь, оператори підійшли до противника впритул, зайняли вигідні позиції та розпочали прямі дії", - йдеться у повідомленні.

У результаті професійної роботи воїнів ССО знищено ворожі спостережні пости та п’ятеро військовослужбовців противника. 

В ССО наголосили, що у подальшому це дозволить контролювати більше ділянок на даному напрямку.

Війна в Україні - ситуація на фронті

Вранці Генштаб ЗСУ повідомив, що на фронті між нашими захисниками та росіянами відбулося 58 бойових зіткнень. За його даними, ворог намагався йти в атаки на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському та Запорізькому напрямках. Загарбники не полишають спроб прорвати оборону українських захисників.

Українські воїни за минулу добу ліквідували ще 950 російських загарбників, і тепер загальні втрати РФ на 25 січня становлять приблизно 379 610 осіб. Також ворог втратив ще 42 бойові броньовані машини, 30 танків, 59 артилерійських систем, один засіб протиповітряної оборони, одну реактивну систему залпового вогню, 35 дронів оперативно-тактичного рівня та дві крилаті ракети. Крім того, українці "мінусували" чотири одиниці ворожої спецтехніки та 39 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Вас також можуть зацікавити новини: