Бої за Бахмут: Пригожин раптово визнав міць ЗСУ та приголомшив заявою (аудіо)

Українські бійці чинять важкий опір, активізуючись на усіх напрямках, заявив раптом ватажок "вагнерівців".

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин визнав, що російські загарбники не зможуть взяти Бахмут, що ніякого оточення українських бійців там навіть близько немає, і що навколо міста точаться жорстокі бої.

"Бахмут завтра не буде взятий, тому що йде важкий опір і перемелювання, працює "м'ясорубка", - заявив він у розмові з журналістами.

За його словами, ЗСУ активізуються на усіх напрямках, підтягуючи все нові і нові резерви:

"Щодня від 300 до 500 нових бійців підходять до Бахмута на усіх напрямках. Вогонь артилерії посилюється з кожним днем. На сьогоднішній день на півночі йдуть важкі бої. Ніяких передумов для оточення противника (ЗСУ) у північних районах немає. Штурмуються будинок за будинком, квадратний метр за квадратним метром. Йде важка бойова робота. Звідки беруться розповіді про якесь оточення і ще про щось - взагалі не зрозуміло".

Всім, хто поширює подібні чутки, Пригожин пропонує взяти в руки автомати і відправитися вперед на захоплення Бахмута.

Бої за Бахмут - останні новини

Раніше повідомлялося, що 13 лютого у битві за Бахмут вогнева група зенітного ракетно-артилерійського дивізіону Нацгвардії з відстані двох кілометрів збили ще один російський літак Су-25.

До цього українські військові збили над Бахмутом Донецької області Су-24, який належав ПВК "Вагнер". Саме цей літак використовувався під час зйомок пропагандистського ролика, в якому Пригожин викликав президента України Володимира Зеленського на повітряну дуель.