Британський полковник відповів, коли Україна зробить стратегічний прорив на фронті / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Стратегічний прорив України буде там, де в окупантів вичерпається ресурс. 

Як заявив британський полковник Глен Грант в етері Еспресо, переломний момент може наступити протягом місяця.

За його словами, Сили оборони України шукають прогалину в обороні рашистів. Водночас захисники України добре стримують навалу росіян у Донецькій області.

Відео дня

"Знайдеться місце, де Росія раптом не зможе воювати належним чином. Саме там має відбутися справжній стратегічний прорив. І тому, дивлячись на південь, у мене виникає запитання: що відбувається в районі Донецька, коли українські війська просуваються вперед? Що станеться, якщо вони увірвуться в Донецьк? Чи є у ЗСУ ще близько 30 тис. солдатів, які можуть увійти в Донецьк і взяти його? Це цікаві питання на даний момент, тому що поле бою до кінця незрозуміле. А може, це буде Лиман, чи це Бахмут, чи це Донецьк, чи це Запоріжжя і південь. І тільки в найближчі два-три тижні, чи впродовж наступного місяця буде зрозуміло, де насправді Україна може завдати найбільшої шкоди окупантам", - сказав Грант.

Британська розвідка повідомила про загострення на фронті

Нагадаємо, зранку 29 липня Міноборони Британії у своєму звіті зазначало, що на окремих ділянках фронту України спостерігається загострення бойових дій. Британська розвідка повідомила, що йдеться про окремі сектори Запорізької і Донецької областей.

Також ЗСУ впевнено просуваються на Таврійському напрямку.

Вас також можуть зацікавити новини: