Зараз ворог не має надії захопити Часів Яр, поділився думкою офіцер української армії / колаж УНІАН з фото t.me/pavlokyrylenko_donoda та скріншоту з google.com/maps

Зараз російські окупанти не мають жодних надій на те, щоб захопити місто Часів Яр Бахмутського району Донецької області.

Бойові дії тривають на дуже далеких підступах до Часового Яру, і саме місто дуже сильно укріплене, розповів заступник командира штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України - старший лейтенант Олексій Тарасенко в ефірі каналу "FreeДом".

За його словами, супротивники переважно намагалися вбити клин на півночі від міста Бахмут - біля села Богданівки від селища Хромове. "Зараз, наскільки мені відомо, тому що це зона відповідальності іншої бригади, там... лінія фронту також плюс-мінус стабілізувалася по околицях Богданівки. Збройні сили ведуть важкі оборонні бої, але, безумовно, ніяких надій у противника на зараз бути не може", - вважає офіцер.

Відео дня

Супротивник зараз не має надії захопити Часів Яр, вважає захисник України / скріншот з google.com/maps

Останні новини України - війна сьогодні продовжується, і це варто знати

Росіяни тривалий час намагаються просунутися вперед у Донецькій області, отримують "по зубах" від українських воїнів та зазнають величезних втрат. Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 25 грудня 2023 року вже становлять приблизно 353 950 загарбників.

24 грудня колишній спікер Генштабу ЗСУ - полковник запасу Владислав Селезньов, попередив, що ворог останнім часом активізувався біля Бахмута. Офіцер попередив, що супротивники можуть наступати на Часів Яр.

Вас також можуть зацікавити новини: