У Росії сьогодні відбувається переосмислення управління, процесів і взагалі зміна системи координат серед російських еліт / скріншот

Начальник штабу РДК Олександр псевдо "Фортуна" прокоментував можливість розпаду Російської Федерації. Він вважає, що ця теорія утопічна.

"Найцінніше, що в Росії сьогодні відбувається переосмислення управління, процесів і взагалі зміна системи координат серед російських еліт. Вони розуміють, що, за великим рахунком, існуюча влада їм не дуже й друг, не здатна їх захистити", - зазначив доброволець у коментарі ТСН.

Водночас він зазначив, що хоч і є ті, хто незадоволений владою Путіна, але відсоток підтримки в російського диктатора дуже високий, зокрема серед населення так званого "глибинного народу".

Відео дня

"І говорити про те, що назрівають якісь соціальні невдоволення, поки що зарано. Цього не буде. Моя особиста суб'єктивна думка - це можливо тільки із зовнішнього боку", - підсумував "Фортуна".

Теракт у "Крокус Сіті" - що відомо

За даними російської влади, під час стрілянини і пожежі в концертному залі "Крокус Сіті Хол" у Підмосков'ї 22 березня загинули близько 130 осіб.

У США стверджують, що за теракт у Підмосков'ї відповідальний осередок терористичної організації Ісламської держави, але в Росії звинуватили у всьому Україну.

Зокрема, Путін у своєму зверненні заявив, що терористи намагалися втекти і рухалися в бік України, де, "для них з української сторони було підготовлено вікно для переходу державного кордону".

Вас також можуть зацікавити новини: