Роман Сініцин поділився прогнозом щодо війни проти росіян / скріншот

Триває повномасштабна війна в Україні проти росіян, і український воїн Роман Сініцин дав прогноз щодо протистояння.

Захисник нашої держави поділився прогнозом під час інтерв'ю "Українській правді". "...За моїми сподіваннями, ми їх переможемо. Мені хотілось би, щоб мої сподівання виправдалися", - сказав боєць. За його словами, не слід забувати, що українська держава протистоїть країні-агресору, яка має багато ресурсів, величезну армію, і головна мета якої - усіх нас знищити.

"Мені хотілося б, щоб побільше людей усвідомили, що нас ніхто не врятує, крім нас самих. А те, що ворогу можна давати бій, те, що можна його х*рячити дуже ефективно й красиво, ми це довели вже не один раз і не десятки разів", - заявив співбесідник.

Відео дня

Сініцин підкреслив, що для перемоги над РФ "прямо усім-усім" треба докладати зусилля. "Багато хто не усвідомлює загроз. Ну не вдасться сховатися. Не проканає. Треба захищати те, що в тебе є", - додав наш захисник.

Цікаві новини України про війну - зараз це варто знати

Екс-заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд заявила, що російська сторона явно загострила війну, здійснивши новий наступ у Харківській області. Вона вважає, що Штати мають надати Києву більше допомоги в завданні ударів по базах всередині РФ.

Пізніше американський журнал Foreign Affairs написав, що Україна "все ще може перемогти" Росію, але для цього їй потрібна правильна підтримка з боку партнерів.

Вас також можуть зацікавити новини: