На фронті продовжуються бої / фото 117 окрема механізована бригада

Протягом минулої доби, 21 січня, на фронті між Силами оборони та російськими загарбниками відбулося 68 бойових зіткнень.

Як повідомляє Генштаб у ранковому зведенні, на Куп’янському напрямку ЗСУ відбили 7 атак противника біля Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог здійснив 5 атак поблизу Тернів, Ямполівки Донецької області та ще 6 атак неподалік Білогорівки Луганської області, однак успіху не мав. На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 7 спроб штурмів росіян східніше Григорівки, Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

Відео дня

"На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Так, Сили оборони протягом минулої доби відбили 5 атак окупантів в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 12 атак південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області", - розповіли у Генштабі.

На Мар’їнському напрямку ЗСУ стримали штурми окупантів в районах Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області. Там було відбито 5 атак.

Водночас на Запорізькому напрямку росіяни здійснили 7 безуспішних атак західніше Вербового та Роботиного. На Херсонському напрямку ЗСУ продовжують заходи із розширення плацдарму. Було відбито 6 штурмів позицій українських військ.

Війна в Україні - останні новини

На Авдіївському напрямку окупанти продовжують зазнавати рекордних втрат. У м'ясних штурмах гине за кілька місяців стільки ж людей, як за десятиліття війни в Афганістані.

Росія активно і широко використовує у війні проти України рідкісну техніку, яка не вироблялася серійно або випускалася дуже невеликою серією. Агресор змушений йти на це, оскільки серійної техніки йому постійно не вистачає на тлі високих втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: