Експерт пояснив, чому Кремль у війні проти України втратив свій спецназ / фото ua.depositphotos.com

Військовий оглядач Денис Попович прокоментував інформацію The Washington Post ззі "злитих" документів Пентагону про 95% втрати російського спецназу. Він зазначив, що Кремль використовував своїх бійців в якості піхоти для штурму, а не за призначенням.

"Тут проблема, очевидно, полягає в тому, що його неправильно використовували - використовували в якості штурмової піхоти. Тобто для штурму укріплених позицій для того, щоб захопити і прорвати оборону. Спецназ для цього не призначений, він призначений для певних завдань, досить конкретних та специфічних", - пояснив експерт в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Він вказав, що така ситуація свідчить про брак у російських окупантів кваліфікованої піхоти.

Відео дня

"Можна погодитися з даними розвідки про те, що для відновлення цього потенціалу РФ знадобляться роки", - підсумував Попович.

Втрати Росії у війні проти України - що відомо

Журналісти з'ясували, що загальні втрати армії РФ можуть становити щонайменше 184 тисячі осіб. При цьому третина всіх загиблих - росіяни, які не мають відношення до армії.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, станом на 16 квітня російська армія втратила в Україні приблизно 182 070 чоловік.

Вас також можуть зацікавити новини: