Експерт розповів про марні спроби росіян зупинити контрнаступ ЗСУ / фото t.me/landforcesofukraine

Російські окупанти люто чинять опір, але попри це захисники України просуваються. Загарбники хоч і намагалися підготуватися до контрнаступу ЗСУ, але не можуть його стримати.

"Ми поки не можемо говорити про те, що українська армія впритул наблизилася до перших серйозних рубежів інженерних і фортифікаційних споруд ворога. Проте тенденції дуже помітні, тому що ворог навіть в умовах ретельної підготовки нічого не може зробити з українським контрнаступом", - заявив військовий експерт, полковник ЗСУ Владислав Селезньов.

При цьому він вказав, що росіяни витрачають величезні ресурси для протидії українській армії, але це їм не допомагає.

Відео дня

"Коли ворог щоразу відправляє, щоб відтіснити у зворотному напрямку українські сили, додаткові штурмові підрозділи та ресурси - він несе шалені втрати, але жодних досягнень не має", - підсумував експерт.

Контрнаступ ЗСУ - останні новини

Перша інформація про старт українського коннтрнаступу з'явилася від російської сторони, але в Україні тоді відхрестилися від цієї інфомації. Правда, пізніше президент Володимир Зелеснкій підтвердив старт визвольної операції.

При цьому міністр оборони Олексій Резніков закликав не "підштовхувати" українських військових. За його словами, Україна не використовує тактику м'ясорубки, як Росія, щоб домогтися своїх цілей. Вже 19 червня Міноборони повідомило, що українським бійцям вдалося звільнити вісім населених пунктів.

Вас також можуть зацікавити новини: