Експерт вказав на "нестикування" в публікації Пригожина про "взяття" Бахмута / скріншот

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко вказав на "нестикування" в сьогоднішній публікації засновника ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина з приводу "взяття" Бахмута

У своєму Telegram він зазначив, що ділянка, яку показав колишній кухар Путіна в кадрі не відповідає тому районі, звідки армія РФ нібито "вибила ЗСУ"(району "Літак").

"Якщо він віщає про "взяття" Бахмута, а це ділянка по Чайковському та "літачку", то чому він не зняв "переможне" відео на його тлі? Точніше того, що залишилося від літачка", - звернув увагу Коваленко.

Відео дня

Також він вказав, що Пригожин "квапить події", тому він поспішив опублікувати ролик і замітку про Бахмут: "Цей запис повинен був вийти ввечері", - стверджує Коваленко.

"Пригожин квапить події. Неодноразово обпалившись на заявах про взяття Бахмута, він знову прискорюється, щоб якомога раніше відрапортувати про "взяття" міста і почати виведення ПВК "Вагнер", адже "кухар" прекрасно розуміє, чим пахне", - вказує він. 

Військово-політичний оглядач також погодився із заявою Міноборони України про те, що ситуація в Бахмуті "критична", але водночас українці, які стежать за оперативними новинами в місті, це вже розуміли, стверджує він.

За словами Коваленка, з урахуванням важких боїв складно прогнозувати, що буде далі. Однак армія РФ все ще не "вибила" з міста ЗСУ, оборона Бахмута триває. 

ЗСУ не підтвердили, що Пригожин "захопив" Бахмут

Нагадаємо, що сьогодні чергову "переможну" заяву Пригожина про "взяття" Бахмута висміяв навіть російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков).

Своєю чергою Міноборони України спростувало інформацію про "здачу" Бахмута. Заступник міністра Ганна Маляр уточнила, що ЗСУ продовжують вести оборону Бахмута в районі "Літак" і констатувала, що ситуація "критична".

Заяву Пригожина також спростував речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий. Він уточнив Reuters, що бої за Бахмут тривають.

Вас також можуть зацікавити новини: