Влада Путіна слабшає / скріншот відео

Російський опозиціонер, офіцер КДБ у відставці і екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков заявив, що владу в Росії перехопили генерали.

На каналі Фейгін LIVE він розповів, що подібною інформацією з ним поділилась "людина, що викликає довіру, яка займала багато посад і зараз не чужа путінській еліті".

"Він сказав про Шойгу. Я запитав: "Чи не помиляюся, що генерали взяли владу?". Він каже: "Так, ти не помиляєшся". І Шойгу сам усунувся", - зазначив Гудков.

За його словами, Шойгу з самого початку заявляв Путіну, що війну з Україною буде неможливо виграти. Також міністр оборони доповідав про стан російської армії.

"Як мені сказали, він треться об ногу Путіна, демонструючи йому собачу відданість. А по-друге, він його попереджав. Він каже: "Звичайно, Володимир Володимирович, ми все виконаємо, зробимо максимум, але у нас така ситуація жопна. Як би нам по повній не залетіти". Він був проти війни, тому що не вірив у швидку перемогу", - сказав Гудков.

Як стверджує експерт, Путін благоволить Шойгу через розкриття правди, яку від нього приховують генерали, які отримали кермо влади.

"Але якщо ми подивимося, де зараз Шойгу... Де він? Та ніде. Сидить на раді безпеки, хмурить брови, з кам'яною мордою обличчя сидить на нарадах. А хто командує? Герасимов, його генерали. А ось зараз якщо обгадятся... що з ними буде?" - підсумував Гудков.

Коли Путін втратить владу

Російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський заявляв, що в ніч на 11 січня Міністр оборони РФ Сергій Шойгу і начальник Генштабу російської армії Валерій Герасимов зробили міні-переворот - вони змусили Путіна відсторонити генерала Сергія Суровікіна від керівництва окупантами в Україні і повернути Герасимова.

Колишній спічрайтер президента РФ Аббас Галлямов впевнений вже в поточному році може почати втілюватися в життя один зі сценаріїв, в результаті якого Путін втратить владу в країні.

Вас також можуть зацікавити новини: