Режим Володимира Путіна скоро може почати валитися, спрогнозував політтехнолог / скріншот

Вже в поточному році може почати втілюватися в життя один зі сценаріїв, в результаті якого в Росії владу втратить президент Володимир Путін.

Поки режим Путіна міцний, але він дуже швидко стає все слабкішим, розповів в ефірі УНІАН колишній спічрайтер лідера росіян - політтехнолог Аббас Галлямов. "Він (путінський режим - Ред.) може впасти, насправді, навіть не чекаючи на перемогу України (у війні з Росією - Ред.). Теоретично - це теж не виключено... він поки міцний, не настільки він слабкий... але він стрімко слабшає", - заявив експерт.

За його словами, в принципі, в тому чи іншому вигляді трансформація режиму не виключена. "Чи буде це революція, народне повстання, чи буде це... транзит, який Путін сам влаштує, передавши владу наступнику... Варіанти є різні. Ну, в принципі, будь-який з цих сценаріїв... теоретично... може почати реалізовуватися вже у цьому році", - сказав Галлямов.

Війна Путіна з Україною та серйозні наслідки для російської влади - що варто знати

Російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський говорив, що у ніч на 11 січня в бункері Володимира Путіна міністр оборони РФ Сергій Шойгу та начальник Генштабу російської армії Валерій Герасимов зробили міні-переворот.

За його словами, тоді лідера росіян змусили відсторонити генерала Сергія Суровікіна від керівництва окупантами в Україні й повернути Герасимова до керівництва всіма військовими діями.

Експерт стверджував, що президент Росії вперше за 23 роки зазнав дуже важких апаратних поразок.

Вас також можуть зацікавити новини: