Генштаб: ЗСУ розгромили 8 районів зосередження особового складу та техніки окупантів

Також уражено було п'ять позицій ЗРК ворога.

Збройні сили України уразили вісім районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook щодо оперативної інформації станом на 06:00.

Зазначається, що авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 13 ударів.

"Під ураження потрапили 8 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 5 позицій зенітних ракетних комплексів противника", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - найважливіші новини

Армія України наприкінці літа пішла в контрнаступ на низці напрямів. Вже звільнено від окупантів майже всю Харківську та Миколаївську області. Також деокуповано низку населених пунктів у Луганській та Донецькій областях.

Станом на 10 листопада, за даними Генштабу ЗСУ, в Херсонській області від ворогів звільнено понад 1 тисячу квадвартних кілометрів території.

11 листопада президент Володимир Зеленський назвав "історичним днем" - наші захисники зайшли у Херсон, який супротивникам вдалося захопити у перші дні повномасштабного вторгнення.

Водночас Зеленський заявив, що на Донеччині через жорстокі бої нині пекло, але завдяки міцній обороні у цьому регіоні Сили оборони України можуть наступати на інших напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: