Харків знову під обстрілом / фото facebook.com/popova.natali

Російські окупанти знову завдають ударів по Харкову

Про це на своїй сторінці в Telegram повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Він закликав населення перебувати в укриттях.

Відео дня

Як підтвердив мер Харкова Ігор Терехов в Telegram, окупанти в черговий раз обстріляли Харків.

"Черговий обстріл Харкова. Тепер під ударом Немишлянський район. Попередньо - удар по густонаселеному житловому масиву", - написав Терехов. Він підкреслив, що ніякої військової інфраструктури поруч немає.

Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 12 вересня, окупанти завдали удару по Основ'янському та Київському районах Харкова. Відомо про одного загиблого і чотирьох поранених.

11 вересня мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що в результаті удару окупантів по інфраструктурному об'єкту в багатьох районах міста зникло електро- і водопостачання.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що російські окупанти завдали удару по ТЕЦ-5 у Харкові.

Станом на ранок 12 вересня електропостачання в Харкові відновили практично у всіх районах.

А от внаслідок сьогоднішнього обстрілу Харкова російськими окупантами поранено шістьох людей. Синєгубов зазначив, що внаслідок сьогоднішнього обстрілу Основ'янського та Київського районів Харкова загинув 37-річний чоловік.

"За даними Центру екстреної медичної допомоги, поранення отримали загалом 6 людей, в тому числі дівчина 18 років. Вона та 33-річна жінка отримали легкі ушкодження та не потребували госпіталізації", - розповів голова ОВА.

Він додав, що стан ще чотирьох поранених медики оцінюють як середньої тяжкості. Їм надається необхідна допомога у медичних закладах.

Вас також можуть зацікавити новини: