Звільнення Херсона: розкрито нові подробиці, що відбувається у місті

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр додала, що офіційної інформації щодо звільнення Херсона від окупантів від Генштабу ЗСУ, Міноборони та верховного головнокомандувача ще немає.

На цей час українські війська знаходяться на підступах до Херсону, у місто увійшли спеціальні підрозділи.

Як повідомила в ефірі інформаційного телемарафону заступник Міністра оборони Ганна Маляр, наразі офіційної інформації від Генштабу Збройних сил про те, що українські військові зайшли у Херсон, немає.

"Офіційно мають право заявляти про події на фронті верховний головнокомандувач – це президент..., Міноборони та Генштаб. Станом на зараз підтвердження того, що ЗСУ зайшли у Херсон, офіційного немає. Потрібно ще трішечки терпіння. Війська знаходяться на підступах до міста, у місті перебувають спеціальні підрозділи", – сказала Маляр.

Заступниця міністра додала, що Україна "починає повертати це місто, але наразі офіційної інформації ще від Генштабу, Міноборони та верховного головнокомандувача немає".

Контрнаступ ЗСУ на півдні: звільнення Херсона

Сьогодні, 11 листопада, у мережі з'явилася інформація про появу українських прапорах і військових ЗСУ на вулицях Херсона.

Жителі Херсона щосили святкують повернення ЗСУ, незважаючи на відсутність світла і води.

Нагадаємо, росіяни окупували Херсон з перших днів повномасштабного вторгнення в Україну.