Командувач ССО України відвідав Бахмут і перевірив роботу своїх підрозділів (фото)

Віктор Хоренко також обговорив забезпечення бійців.

Східну "фортецю" Бахмут, яку ЗСУ обороняють вже понад вісім місяців, відвідав командувач ССО України бригадний генерал Віктор Хоренко.

Про це повідомив прес-центр Сил спеціальних операцій ЗСУ в офіційному Telegram-каналі і опублікував фото візиту. Командир перевірив роботу підпорядкованих підрозділів, які обороняють Бахмут і виконують завдання на території Донецької та Луганської областей. Він ознайомився з обстановкою на місцях бойових дій і обговорив забезпечення бійців.

"Всі підрозділи ССО України, залучені до оборони Бахмуту, чітко виконують поставлені завдання. Наші воїни безперервно працюють в надзвичайно тяжких умовах і роблять все, аби кількість сил противника зменшувалася щодня", — заявив Хоренко.

За його словами, в поточних умовах оборони міста вкрай важлива комунікація між усіма ланками в структурі ССО. Якщо вчасно реагувати на запити солдатів, то і результат на полі бою буде максимально ефективним.

Ситуація в Бахмуті: остання інформація

Як повідомили у свіжому зведенні від Генштабу ЗСУ, рашисти не залишають спроб оточити східну "фортецю", яку українські захисники обороняють титанічними зусиллями.

Вчора, 3 березня, місто відвідав командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський. В рамках візиту повідомлялося, що ситуація в Бахмуті надзвичайно складна. Ворог кинув на захоплення міста найбільш підготовлені підрозділи ПВК "Вагнера" та російські регулярні війська.

Аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) припустили, що ЗСУ можуть готуватися контрольовано вийти з Бахмута. Українські війська підірвали два критично важливих мости в районі східної "фортеці".

Вас також можуть зацікавити новини: