Опозиціонер також зазначив, що загострення в РФ відбуватимуться кілька разів / скріншот

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов вважає, що в РФ назріває нещадний бунт. Президент країни-агресора Путін сам привів росіян до того, що вони готові виступити проти нього.

В ефірі FREEДОМ Пономарьов розповів, що першими почати протести можуть ті "мобики", яких відправили на війну без зброї і підготовки. І тепер диктатор намагається згладити ситуацію, але у нього нічого не виходить.

"Я кажу, вони копають собі яму. Тобто у Путіна просто його основна надія, що йому вдасться до того якось вирішити цю ситуацію. Він дійсно російський народ повільно запрягає, це факт. Це якраз є дійсно властивістю народу, пов'язаним з масштабами території. Завжди там є можливість якось десь відсидітися. "Воно саме розсмокчеться" і так далі. Але коли є розуміння, що "все не розсмокчеться", тоді виникає цей безглуздий і нещадний бунт", - вважає опозиціонер.

За словами Пономарьова, він вже не сумнівається в швидкому кінці життя Путіна. Питання лише в тому, як швидко все станеться. Опозиціонер також зазначив, що загострення в РФ будуть відбуватися кілька разів.

"Оптимістичність і песимістичність у мене стосується виключно термінів, а не характеру змін. Я впевнений, що вже скоро гада доб'ємо... Ще на початку війни (повномасштабного вторгнення РФ в Україну - УНІАН) я сказав, що з моєї точки зору, наступний день народження Путіна буде останнім, який був 7 жовтня цього року. Ось цей прогноз зберігаю. Я думаю, що у нас буде зараз кілька хвиль загострення. Одна буде одразу після зими, на початку весни, квітень-травень. Друга буде традиційно в кінці літа і мені здається, що потрібно до цього дуже добре готуватися, тому що і ми, російська опозиція, не повинні чекати, коли просто повз нас пропливе труп Володимир Володимировича. І, загалом, Україні було б корисно зробити те ж саме, тому що інакше вони повернуться", - вважає Пономарьов.

Ситуація в РФ: що відомо

Як повідомляв УНІАН, в РФ хочуть, щоб Україна проявила "добру волю" і погодилася на переговори. Зі свого боку країна-окупант не висуває вже ніяких умов.

Раніше також повідомлялося, що РФ готується відступати з Херсона. У Кремлі вже видали пропагандистам "методички", щоб ті висвітлювали провали в позитивному для росіян Ключі.

За даними Генштабу, тільки за минулу добу ЗСУ вразили 12 районів зосередження окупантів і "покришити" рашистов. Також авіація Сил оборони України завдала ударів по 4 позиціях засобів ворожої ППО.

Вас також можуть зацікавити новини: