Оглядач пояснив суть серйозного досягнення ЗСУ на фронті (відео)

На декількох напрямках наші бійці вийшли на основну лінію оборони окупантів, поділився експерт.

На низці напрямків українські воїни подолали ворожу смугу забезпечення, яка є найбільш щільно замінованою ділянкою першої лінії оборони російських загарбників.

На кількох напрямках наші захисники вже вийшли на основну лінію оборони ворога, і там питання щодо мінування дещо пом'якшуються, розповів військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в ефірі "FreeДом". За його словами, там виникають інші проблеми, зокрема, лінії оборони більш фортифікаційно укріплені.

"...добре, ми на низці напрямків вже вийшли за межі смуги забезпечення, яка є найбільш щільно замінованою ділянкою першої лінії оборони, вийшли на основну лінію оборони на кількох напрямків і там питання щодо мінування, вони дещо вже пом'якшуються. Вони не настільки замінували ці ділянки...", - зазначив аналітик.

Контрнаступ України триває - новини, які варто знати

На початку червня президент Володимир Зеленський підтвердив, що контрнаступ 2023 року розпочався, і українські військові були налаштовані позитивно. Українські воїни вже звільнили низку населених пунктів, у тому числі Старомайорське Донецької області.

Вранці 10 серпня Генштаб Збройних сил України повідомив, що бійці продовжуються рухатися вперед на Бердянському та Мелітопольському напрямках. Росія в Україні зазнала дуже великих втрат. Загальні втрати ворога на 10 серпня 2023 року складають приблизно 252 200 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: