Путін може вдатися до ядерних загроз / фото REUTERS

Кремлівський диктатор Володимир Путін може відреагувати на початок контрнаступу Збройних сил України "всіма інструментами, які у нього залишилися". Саме до цього готуються лідери заходу

Як відзначити військовий експерт Олег Жданов, не виключено, що Путін вчергове вдасться до ядерних погроз, тому лідери країн Заходу зараз роблять все для того, щоб підготуватися і убезпечити весь світ.

"Я говорив неодноразово, що ми не можемо скидати з рахунків ні ядерні погрози, ні кібератаки з боку Росії", - заявив він.

Відео дня

За словами Жданова, Путін прекрасно розуміє, що програш у війні проти України - це його політична смерть.

Контрнаступ ЗСУ - актуальне 

Вранці 22 квітня Інститут вивчення війни поширив інформацію про те, що Збройні сили України нібито вже почали контрнаступ та зайняли позиції на лівому березі Дніпра в Херсонській області.

Пізніше спікер об'єднаного прес-центру сил оборони півдня Наталія Гуменюк відреагувала на дані повідомлення наступним чином:

"Я хочу, щоб всі розуміли, що дуже складна робота триває, коли треба перетнути таку перешкоду як Дніпро, коли лінія фронту проходить такою широкою потужною річкою як Дніпро... Умови військової операції зараз вимагають інформаційної тиші. До тих пір, поки це не буде достатньо безпечним для наших військових. Тут треба набратися терпіння. І навіть кращим "студентам" інституту вивчення війни - також".