Економіст зазначив, чо війна триватиме, поки Путін буде при владі / фото facebook.com_GeneralStaff.ua

Війна проти України триватиме доти, доки Володимир Путін перебуватиме при владі. Західні санкції лише обмежують його можливості вбивати українців.

"Я б сказав, що війна триватиме до тих пір, поки Путін знаходиться при владі. Але скільки ще буде вбито українських солдатів, цивільних осіб, скільки ще буде зруйновано міст - залежить від того, скільки грошей ми йому дозволимо отримати", - розповів економіст Сергій Гурієв в інтерв'ю виданню Deutsche Welle.

Він зазначив, що санкції обмежують можливості Путіна вбивати українців, а свідченням цього є те, що за останні півроку лінія фронту практично не змінилася.

Відео дня

Війна в Україні - останні заяви

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон вважає, що війна Російської Федерації проти України може виявитися довгою, тому союзникам Києва необхідно готується до такого сценарію. Він вказав, що вже почалася війна на виснаження.

Своєю чергою колишній спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що світ переоцінив військовий потенціал Росії і недооцінив можливості України.

Вас також можуть зацікавити новини: