Росіяни застосовують танки, БМП та інші види бронетехніки / фото УНІАН

Епіцентром російського наступу на Новопавлівському напрямку стала Красногорівка. Окупанти йдуть на штурми за підтримки бронетехніки, а також зафіксовано спецпризначенців на квадроциклах.

"Третю добу поспіль як армія РФ за підтримки бронетехніки почали наступати в районі Красногорівки, тривають штурми Невельського, Первомайського, намагаються закріпитися. На Красногорівку йдуть десятками одиниць техніки. Мета там, Селидове, воно в тому напрямку. Але всі атаки відбиті", - розповів офіцер 59-ї ОМБр ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі "Суспільне. Студія".

За його словами, росіяни застосовують танки, БМП та інші види бронетехніки, але українські захисники знищують більше половини техніки.

Відео дня

"Постійно виловлюємо поодиноких туристів, які до речі підкріплені спецпризначенцями, що на квадроциклах намагалися наступати в напрямку наших позицій. Це відчайдушні штурмовики, тобто мобілізованих підкріплюють", - розповів військовий.

Також він вказав, що Росія також завдає авіаударів, але поки що вони періодичні.

"Вони хочуть вдарити і пробити оборону в одному місці. Це в них такі маневри. Кулак туди зосередили. Але всі атаки відбиті, позиції наших підрозділів під контролем", - підсумував Цехоцький.

Ситуація на фронті станом на 10 квітня - останні новини

У Генштабі ЗСУ повідомили, що за минулу добу відбулося 83 бойових зіткнення. При цьому Бахмутський і Новопавлівський напрямки стали найгарячішими через велику кількість спроб російських військ прорвати українську оборону.

Крім того, українські військові вже ліквідували близько 450080 солдатів армії РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: