У Кривому Розі загинули мати й донька - бухгалтер та учениця 4 класу Даша, з'ясували журналісти / фото Telegram / Сергій Лисак

Сьогодні, 1 серпня, у жалобі Кривий Рог - приліт, зокрема, забрав життя 10-річної Даші та її мами, яка працювала бухгалтером й багато часу присвячувала вихованню дочки.

Загибла дівчинка була дуже добре вихована, розповіла сусідка загиблих Тетяна "Українській правді". За словами жінки, її донька Меланія й Даша були найкращими подругами. "…Ми жили в одному будинку, дівчатка ходили в одну школу. Даша - у 4 клас, а Меланія - у 6-й", - поділилася співбесідниця.

Жінка додали, що загибла дівчинка завжди була життєрадісна та весела. "Даша дуже добра, світла дівчинка… Я просто не вірю, що так все сталося", - сказала вона.

Відео дня
У Кривому Розі загинули мати й донька - бухгалтер та учениця 4 класу Даша, з'ясували журналісти / фото Tania Piatkovska/instagram.com

Тетяна зазначила, що Меланія та Даша до війни разом ходили в школу й додому, відвідували танцювальну студію, а потім пішли на повітряну гімнастику. Крім того, дівчата разом малювали.

Важливі новини - Кривий Ріг Росія атакувала ракетами

31 липня стало відомо, що РФ завдала по Кривому Рогу удару двома ракетами, одна з них поцілила у житловий будинок, а інша - у навчальний заклад. Унаслідок атаки були серйозні руйнування, виникла пожежа, під завалами опинилися люди.

Було проведено рятувальну операцію, після її завершення стало відомо, що загинули шість осіб, а 81 людина постраждала. Зокрема, загинули мати й донька. 1 серпня у Кривому Розі - день жалоби.

Вас також можуть зацікавити новини: