У Кривому Розі зросла кількість постраждалих унаслідок російського ракетного удару / фото МВС

Кількість постраждалих від ракетної атаки росіян на Кривий Ріг зросла до 81.

Про це у вівторок, 1 серпня, у Telegram повідомив мер міста Олександр Вілкул, інформуючи про наслідки атаки окупантів. "Сьогодні - день жалоби за жертвами вчорашнього ракетного удару окупантів, який забрав життя 6 людей... У лікарнях міста перебуває 19 поранених, із них 2 дітей - їм надається вся необхідна допомога. Загальна кількість постраждалих зросла до 81", - написав він.

Вілкул також повідомив, що сьогодні у місті працюватимуть штаби з надання допомоги мешканцям постраждалих квартир та будинків (у Криворізькій гімназії №60 на вул. Українська та біля будівлі КТРА на проспекті Поштовий).

Відео дня

За інформацією мера міста, комунальні служби продовжують усунення наслідків ударів, залучено всю необхідну техніку та 15 оперативних бригад. Вже вчора ввечері подано воду та електроенергію на постраждалу дев'ятиповерхівку.

Кривий Ріг - вибухи та влучання: що відомо про трагедію

Як відомо, росіяни 31 липня поцілили по Кривому Рогу двома ракетами. Одна ракета влучила в будівлю навчального закладу. Інша ракета зруйнувала секцію житлового будинку з 4 по 9 поверхи.

Рятувально-пошукові роботи тривали до учорашнього вечора. По їх завершенню повідомлялось про загалом 75 потерпілих від ракетного удару по місту: 6 загинуло та 69 поранено. Врятовано трьох людей, серед яких 10-річна дитина. Олександр Вілкул заявив, що 1 серпня у місті буде днем жалоби.

Навколо епіцентрів влучань також зафіксовано руйнування, зокрема, понівечено адмінбудівлю, п'ять житлових висоток та 12 автомобілів.

Вас також можуть зацікавити новини: