Масована атака РФ на Київську область: стало відомо про постраждалих (фото)

оновлено

Також повідомляється про пошкодження приватних будинків і автомобілів.

Внаслідок масованої атаки дронами і ракетами на Київську область постраждали 11-річна дитина та 68-річний чоловік, його госпіталізували.

Також відомо про пошкодження приватних будинків, господарських будівель і автомобілів мирних жителів, повідомляє Офіс генерального прокурора України.

"Під час огляду місць подій виявлено уламки дронів та ракет, тип яких встановлюється. На місцях події працюють прокурори та слідчо-оперативні групи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Київська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.1 ст. 438 КК України).

За інформацією голови Київської ОВА Руслана Кравченка, пошкоджено п'ять будинків, три з яких - незначно: там пошкоджено фасади та вибито вікна. У двох інших будинках виникли пожежі, вони ліквідовані. Чоловіка, за його словами, вже прооперували, його життю нічого не загрожує.

"Уламками пошкоджено кілька автомобілів, а також вікна в одному з офісних приміщень", - додав чиновник.

Як стало відомо УНІАН, у Київській області вибух від уламків російської ракети повністю знищив житловий будинок, в якому жила жінка похилого віку. Спочатку на будинок впали уламки, й жінка спустилася до підвалу, тоді ж прогримів потужний вибух. Від будинку не залишилося нічого, але, на щастя, пенсіонерка жива, їй медична допомога не знадобилася.

Атака Росії 2 червня - актуальне

Нагадаємо, за попередньою інформацією, вночі 2 червня сили протиповітряної оборони України збили 15 крилатих російських ракет і 21 безпілотник, повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Повідомлялося, що ракети були випущені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря, а дрони летіли з півдня.

Вас також можуть зацікавити новини: