Росіяни атакували Київ бомбардувальниками Ту-95 / фото Міноборони РФ

За попередньою інформацією, вночі 2 червня сили протиповітряної оборони України збили 15 крилатих російських ракет та 21 безпілотник.

Таку інформацію в ефірі національного телемарафону озвучив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, зазначивши, що епіцентром атаки росіян знову став Київ.

За його словами, крилаті ракети війська РФ запустили з Каспійського моря, а дрони летіли з півдня, використовуючи рельєф місцевості.

Відео дня

"ППО відпрацювала в центрі країни. Епіцентром атак знову був Київ та Київська область. Попередньо, всі цілі було збито, чекаємо на офіційні дані", - підкреслив Ігнат.

Нічний атака на Київ 2 червня - що відомо

За інформацією Генштабу ЗСУ, всього росіяни випустили 15 крилатих ракет та 18 ударних безпілотників Shahed, всі цілі було збито.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що що ракети були випущені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря.

Повідомлялося, що інформація про руйнування і постраждалих відсутня. Уламки знищеної ракети виявили на проїжджій частині в Дарницькому районі, а у Подільському районі внаслідок падіння уламків загорілася трава.