Обстановка в Бахмуті залишається дуже складною , але контрольованою / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Радник Офісу президента України Олексій Арестович описав ситуацію на фронті. За його словами, ЗСУ помстилися рашистам за моторошний обстріл Херсона, який ті влаштували 24 грудня.

"Дуже багато непоганих накриттів було на лівому Херсонському березі. Наша артилерія помстилася, дуже вдало. Понад сотню в сукупності, доведених", - розповів в ефірі з Марком Фейгіним Арестович.

Також він прокоментував ситуацію під Бахмутом. "Злі язики", як Арестович називає російських пропагандистів і "воєнкорів", говорять про успіхи ЗСУ.

"Найгарячіша лінія, зрозуміло, від Мар'їнки до Соледара. Під Бахмутом злі язики говорять, з того боку, що у нашої країни є певні успіхи... Можу сказати, що дещо відсунули в парочці напрямків від Бахмута, кажуть злі язики. Проте, обстановка залишається дуже складною, але контрольованою. Складна обстановка в Соледарі, між Бахмутом і Соледаром", - вказав радник ОП.

Арестович висловився і про чутки щодо Кремінної в Луганській області. Деякі почали "натякати", що там змінилася ситуація і незабаром нас нібито чекають 

"На напрямку Кремінної було багато чуток... Я не бачу ознак сенсаційних новин, хоча злі язики стверджують, що наша країна ближче до них стала, і не просто ближче, а результативніше ближче. Але, знову ж таки, це стверджують злі язики. Тут ані так, ані ні", - резюмував Арестович.

Ситуація в Бахмуті

Як повідомляла Ганна Маляр, РФ хоче вийти на межі Донецької області до кінця року. Однак всі спроби оточити фортецю-Бахмут, який героїчно захищають українські військові, у рашистів не вийде. 

Кожен захисник Бахмута є справжнім героєм. Попри на всі зусилля окупантів, захисники нашої країни стійко тримаються, за їх подвигами стежить вся Україна. 

Нещодавно в ЗСУ розповіли, що росіяни змінили тактику штурмів під Бахмутом і зазнають великих втрат. А сьогодні, 27 грудня, захисники Бахмута вийшли в прямий ефір телемарафону і дали обіцянку українцям.

За словами військовослужбовця з позивним "Магеллан", загальна ситуація в районі Бахмута принципово не змінювалася вже кілька місяців. Невелике просування ворога не позначилося на бажанні бійців захищати свою землю.

Вас також можуть зацікавити новини: