ЗСУ завдають точкових ударів по складах і базах росіян в Україні / фото УНІАН

Росія вперше за вісім років війни проти України стикається з логістичними проблемами на фронтах.

Про це пише журналіст InformNapalm, експерт розвідки по відкритих джерелах (OSINT) Антон Павлушко, нагадуючи про успішні удари ЗСУ по складах росіян на окупованій території та аеродром у Мелітополі.

За словами експерта, окупантам для поновлення сил тепер доведеться робити нові склади, які все одно бачать американські супутники. Нині ЗСУ починають "працювати" по залізничних станціях, додав він.

Відео дня

"Тепер доведеться змінювати тактику, зменшувати інтенсивність постачання, авіація почне працювати вибірковіше і взагалі - це вже зовсім нова війна. Чи зможуть росіяни взагалі перелаштуватись? Це тобі не якісь кишлаки бомбити. А ще є декілька гарних об'єктів в Криму. А ще можна пройтись по російському прикордонню. Хімарсенятко прилітає, і все палає. Як казав Степан Андрійович: "Ніщо не зупинить Хімарс, час якого настав". Росіяни хотіли повоювати з НАТО? Вигрібайте!", - написав Павлушко.

Раніше військовий експерт Владислав Селезньов пояснив, чому перші результати контрнаступу ЗСУ будуть у серпні. Напередодні їх анонсував керівник вітчизняної розвідки Кирило Буданов.

Вас також можуть зацікавити новини: