Українські воїни стримують наступ ворога на Донбасі / фото УНІАН

Боєць ЗСУ Євген Ієвлєв зазначив, що за останній тиждень щільність мінометних обстрілів з боку ворога зросла у 2 рази.

"По всій лінії фронту, північніше від Бахмута й на Горлівському напрямку, напевно ворогу доставили певну кількість БК. Тому що за останній тиждень щільність мінометних обстрілів зросла мінімум у 2 рази. Коли росіянам підвозять БК - вони гатять куди завгодно, перекопуючи все, що перед ними є", - підкреслив Ієвлєв в ефірі телеканалу "Еспресо".

Боєць ЗСУ також додав, що нещодавно на Горлівському напрямку відбулися провокації з боку ворога.

Відео дня

"Наші позиції розташовані за 350 - 400 метрів до ворожих. За останні дні відбулися дві ворожі провокації. Це не можна назвати штурмовими діями, але росіяни викликали вогонь на себе та намагалися зав'язати стрілецький бій. Хлопці якісно відповіли їм. У нас без втрат, а ворогу проблем доставили. По перехопленню чули про 4-х 300-х з боку окупантів", - наголосив Ієвлєв.

Ситуація на фронті – останні новини

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби на фронті відбулося 34 бойових зіткнення. В Генштабі запевняють, що російські загарбники зазнали значних втрат в районах Новомихайлівки Донецької області та південніше Новодарівки Запорізької області. 

Сили оборони України продовжують оборонну операцію на сході, водночас ведучи наступальні дії на Мелітопольському напрямку та південніше від Бахмута.

Тим часом загальні бойові втрати агресора від початку вторгнення, за даними Генштабу ЗСУ, вже подолали позначку у 270 тисяч загиблими.

Вас також можуть зацікавити новини: