Києву не загрожує страшний напад ворога, вважає Олексій Арестович / фото ua.depositphotos.com

Є загроза нового наступу РФ, але радник Офісу президента Володимира Зеленського Олексій Арестович не вважає, що Києву загрожує страшний напад росіян.

РФ накопичила 150-200 тисяч окупантів і буде десь їх використовувати, розповів радник ОП російській журналістці Юлії Латиніній.

"...вони накопичили 150-200 тисяч і десь їх зараз будуть застосовувати. Десь і зараз - потребують корекції, тому що думки дуже сильно різняться...", - сказав Арестович.

За його словами, рішення про їх введення в бій прийнято, так чи інакше вони будуть введені.

"Я не думаю, що це буде напад страшний на Київ, тому що, за деякими даними, які у відкритій пресі публікувалися вже, російські війська вивезли з Білорусі всі боєприпаси, які туди завезли... для вторгнення в Україну ще на 24 лютого...", - заявив радник ОП.

Новий наступ Росії на Україну - що відомо про загрозу

У грудні генерал, головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний заявив, що РФ готує 200 тис. окупантів, щоб кинути їх на війну проти нашої держави. За його словами, супротивник ще раз спробує захопити Київ.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Черняк говорив, що ворог може піти в наступ одночасно з півночі та сходу.

Пізніше Олексій Арестович сказав, що є кілька варіантів того, як РФ здатна піти в новий наступ на Україну. Радник ОП додав, що зокрема, Росія здатна повторити наступальні дії, які були здійснені 24 лютого 2022 року - на Київ, на Чернігів, Суми, Харків. Арестович підкреслив, що "це чисте самогубство, але зате це красиво".

Вас також можуть зацікавити новини: