Окупанти хочуть війти на кордони Донеччини та Луганщини / фото 148 окрема артилерійська бригада

У межах селища Іванівське Донецької області йдуть жорстокі бої, російські загарбники не припиняють своїх атак.

"Наразі на Бахмутському напрямку противник продовжує атакувати населений пункт Іванівське, йдуть жорсткі бої вже в межах міста. Наші військові героїчно чинять опір та намагаються відкинути противника із зайнятих рубежів", - розповів начальник прес-служби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі інформаційного телемарафону. 

Водночас російські війська намагаються атакувати і в Богданівці, що північніше від населеного пункту Часів Яр. Загарбники перекидають туди десантні підрозділи, мотострілецькі полки та бойовий армійський резерв.

Відео дня

"Ворог має за мету оволодіти населеним пунктом Часів Яр, однак поки що безрезультатно. Українські захисники тримають оборону та не дають противнику просунутися вперед", - додав військовий.

Ситуація на Бахмутському напрямку: останні новини

Вранці у Генеральному штабі Збройних сил України повідомляли, що за добу Сили оборони відбили 15 російських атак в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка. 

У вечірньому зведенні йшлося про чотири атаки в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське та Андріївка. Росіяни намагалися покращити там своє тактичне положення.

Вас також можуть зацікавити новини: