ЗСУ продовжують бити окупантів / фото t.me/V_Zelenskiy_official

За добу на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог завдав одного ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. 

Як йдеться у ранковому зведенні Генштабу, на Куп’янському напрямку ворог здійснив 4 безуспішні атаки в районі населеного пункту Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 8 атак противника в районах населених пунктів Терни та Ямполівка Донецької області. 

Відео дня

На Бахмутському напрямку, силами оборони відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка. 

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 14 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки, де ворог, 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог провів 4 безуспішних атаки в районі населеного пункту Роботине та західніше Новопрокопівки Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Противник здійснив безуспішну спробу штурму в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. 

Війна в Україні: новини

2 березня на передовій відбулося 70 бойових зіткнень. Тільки на Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 14 атак у районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Невельське Донецької області.

Тим часом українські захисники збили ще два російських Су-34. Перший ворожий літак "приземлили" 1 березня, повідомили у Повітряних силах. Ввечері стало відомо, що велася бойова робота по ще одній цілі – вдалося знищити ще один ворожий літак.

Вас також можуть зацікавити новини: