Це зовсім не означає, що наступ зі сторони Білорусі неможливий, зазначив Жорін / колаж УНІАН, фото REUTERS

Наразі немає загрози наступу з території Білорусі. Росії вигідно нагнітати істерію в українському суспільстві. Таку думку висловив заступник командира Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Максим Жорін у своєму Telegram.

"Станом на зараз загрози наступу з території Білорусі немає. Всі "інсайди" про те, що Янукович (хтось ще про нього памʼятає) ніби прилетів на зустріч з Лукашенко та Путіним заради відкриття "нових фронтів", поки краще сприймати як ворожі інформаційні операції", - заявив військовий.

За його словами, ворогу вигідно нагнітати істерію в українському суспільстві, тим більше вона і так присутня.

Відео дня

"Це зовсім не означає, що наступ зі сторони Білорусі неможливий. Як і писав неодноразово раніше, Білорусь фактично перетворилась на область РФ, тому рано чи пізно їх зможуть змусити відкрити другий фронт. Єдине що - в основному це все одно будуть російські війська, бо в білоруську армію якось зовсім не вірю", - зазначив Жорін.

Заступник командира Третьої окремої штурмової бригади порадив людям "не накручувати себе та опиратись на факти, а деяким депутатам, які самі давно мали сидіти за колабораціонізм, взагалі краще було б сидіти мовчки".

Путін, Лукашенко і Янукович зустрілися в Мінську?

Як відомо, моніторинговий проект "Беларускі Гаюн" з посиланням на власні джерела повідомив, що у Білорусь прилетів літак колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича.

Також до Мінську здійснив візит і президент держави-агресора Володимир Путін - на запрошення самопроголошеного президента країни Олександра Лукашенка.

Депутат Верховної Ради Євген Шевченко в Telegram-каналі заявив, що не виключає відкриття російсько-білоруського фронту: "Не хочу нагнітати обстановку. Але не виключаю відкриття російсько-білоруського другого фронту. І річ не в Януковичі. Разом із Путіним до Мінська приїхали всі. Просто всі. Новий міністр їхньої оборони і сам Лавров. Це погано. Дуже погано".

Вас також можуть зацікавити новини: