ЗСУ почали наступ на півдні / скріншот

Відомий військовий експерт Олег Жданов нагадав, що російські окупанти спорудили три лінії оборони в Херсонській області.

Про це він розповів на своєму YouTube-каналі, коментуючи наступ Збройних сил України на півдні та можливе звільнення окупованого Херсона.

"Всі зраділи, але давайте дочекаємося офіційної інформації, що стосується подальшого просування ЗСУ. Відразу почалися питання про те, коли беремо Херсон, звільняємо і так далі. То я нагадаю, що на Херсонському напрямку противник спорудив три лінії оборони. Поки що мова йде про прорив першої з них. Хоча у нас вже є досвід. Ми тоді дійшли до третьої. Подивимося", – зазначив Жданов.

Він закликав дочекатися на офіційну інформацію про те, де саме ЗСУ прорвали оборону окупантів, і результатом чого конкретно цей прорив був: роботи артилерії і авіації або вдалих дії ЗСУ у цілому.

Наступ ЗСУ на півдні: що відомо

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян в Херсонській області.

Стало відомо, що окупанти почали тікати: 109-й полк так званої "ДНР" відійшов зі своїх позицій у Херсонській області, а російські десантники, які були їхньою підтримкою, втекли з поля бою.

Вас також можуть зацікавити новини: