Подоляк анонсував сюрпризи для РФ на тлі майже щоденних повітряних тривог у Москві / фото ua.depositphotos.com

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк анонсував нові сюрпризи для росіян на тлі повітряних тривог, які все частіше "турбують" Москву останніми днями.

Як відомо, сьогодні Міноборони РФ знову поскаржилося на нові атаки БПЛА. Прогноз про те, чого чекати "великій" Росії далі, політик озвучив в ефірі національного телемарафону

За словами Подоляка, в російському суспільстві в цілому відсутнє розуміння ситуації. Люди всередині РФ живуть швидше в іншому стані - страху: "Вони розуміють, що війну вже програли, розуміють, що вона виглядала не так, як вони планували... Розуміють, що вона поступово переходитиме на територію РФ, і не просто "переходитиме"... Вони вже знають, що таке сирени, знають що таке несподівані атаки з неба", - вказав політик.

За його словами, це все це буде поступово лише наростати. Про це свідчать заяви нашої розвідка. Хоча, як підкреслив Подоляк, Україна не має відношення до невстановлених атак БПЛА по Росії, - є розуміння, що війна повинна "правильно закінчитися". Так, щоб Росія відчула вагу того, що наробила. 

"Наша розвідка розуміє, які інопланетяни це організовують. Ось ці групи "інопланетних" істот все більше і більше зацікавлені в тиску на російське суспільство. Для того щоб ця війна правильно закінчилася і світ отримав хоч якийсь проміжок часу для стабільного життя, Росія повинна в повному обсязі спробувати те, що створила сама. Війну в її, як вони думають, прекрасній величі", - заявив Подоляк.

Подоляк прокоментував, чи мертвий насправді Пригожин

Раніше Подоляк також прокоментував актуальну тему "загибелі" засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Його літак впав на території РФ 23 серпня. На ньому разом з Пригожиним було 10 осіб, ніхто не вижив, як стверджують росЗМІ. Однак деякі експерти кажуть, що це може бути хитрим ходом з боку Пригожина, щоб усіх обдурити.

Разом з тим, радник глави ОП впевнений, що в небі Твері Пригожин все ж загинув. Подоляк послався на психотип Путіна. Диктатор вибудував в РФ систему влади "пахана", тому не може допустити, щоб Пригожин вижив після спроби бунту в червні, вважає політик

Вас також можуть зацікавити новини: