Росія вкотре атакувала Україну вночі / фото ua.depositphotos.com

У ніч на вівторок, 28 березня, російські загарбники атакували Україну ударними безпілотниками "Shahed-136/131" та керованими авіаційними бомбами.

Як повідомляється у офіційному Telegram-каналі Повітряних Сил Збройних Сил України, загалом російські окупанти застосували 13 дронів-камікадзе "Shahed-136/131", один розвідувальний БпЛА "Гранат-4" та дві КАБ. Українські захисники збили 12 "шахедів" та розвідувальний БПЛА. 

Зазначається, що атака іранських дронів здійснювалась з північного та південно-східного напрямку, а винищувачі російських загарбників Су-35 вилетіли з аеродрому Морозовськ Ростовської області та атакували Херсонську область двома керованими авіаційними бомбами.

Відео дня

"Внаслідок протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та ППО інших складових Сил оборони України знищено 13 повітряних цілей: 12 ударних БпЛА "Shahed-136/131" та один розвідувальний БпЛА "Гранат-4", - йдеться у повідомленні.

Нічні атака на Україну: деталі

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі Україною почали ширитися повітряні тривоги. У Київській обласній військовій адміністрації попередили про загразу атаки дронів.

У Командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомляли, що Росія атакує з півночі та з південно-східного напрямку, працює українська ППО.

Згодом у Києві пролунали вибухи, мер міста повідомив, що в Святошинському районі столиці почалася пожежа у приміщенні магазину. 

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що пожежа сталася через те, що на приміщення впали уламки безпілотника. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Вас також можуть зацікавити новини: