Сили ППО захистили українців / фото REUTERS

Російські окупанти цієї ночі влаштували другу за цей місяць атаку дронів на Київ. За попередніми даними, баражуючі боєприпаси типу "Shahed" були запущені з південного напрямку.

"Аби дістатися столиці, БпЛА рашистів подолали складний маршрут протяжністю ледь не 1000 км. На атаку Києва беспілотники заходили з північного напрямку. Але складні маневри ворога не стали на заваді нашій протиповітряній обороні" - повідомили у КМВА.

Як зазначається, сили та засоби ППО збили усі повітряні цілі, а їх був майже десяток, ще на підступах до столиці. Остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили ЗСУ. 

Відео дня

"За попередніми даними, в місті без жертв та руйнувань (дані оперативних зведень будуть уточнюватися). Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", - додали у адміністрації.

Нічна атака дронів

Російські окупанти здійснили масовану атаку дронів на Україну.  О 19:48 військові попередили, що група безпілотників рухає рухається з південного сходу. ППО спрацювала у Хмельницькій, Одеській та Київській областях.

В ніч на 17 листопада українськими захисниками було збито дев’ять з десяти запущених по України ворожих дронів. Ворожі ударні БПЛА було знищено в межах Миколаївської, Одеської, Житомирської та Хмельницької областей

За останні 12 місяців російські окупанти випустили в напрямку Києва понад 300 крилатих ракет різного типу; 14 балістичних ракет; майже 400 ударних БпЛА типу "Шахед".

Вас також можуть зацікавити новини: