Росіянам пояснили, як правильно тікати з Бєлгородської області / скріншот

У Білгородській області Росії жителям вже повідомили, як правильно діяти у разі необхідності евакуюватися.

У російському регіоні з'явилися пам'ятки щодо евакуації, вони вивішені в багатьох селах, повідомив Telegram-канал Baza і опублікував документи. В одному з документів йдеться, що спочатку потрібно повідомити родичам та знайомим про заплановану евакуацію.

Потім людям порадили взяти з собою "тривожну валізу", перекрити у житлі воду та газ, закрити вікна, вимкнути електроприлади й піти у пункт, в якому збирають людей для евакуації та зареєструватися.

Відео дня

Росіянам пояснили, як правильно тікати з Бєлгородської області / документ t.me/bazabazon

В іншому документі йдеться, що люди мають повісити на всі свої речі (наприклад, валізи, рюкзаки) ярлики, на яких потрібно вказати важливі особисті дані, зокрема, прізвище, ім'я, по батькові, рік народження та місце роботи.

Росіянам пояснили, як правильно тікати з Бєлгородської області / документ t.me/bazabazon

Ситуація в Білгородській області - сьогодні це варто знати

Після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, в Бєлгородській області не раз були вибухи, горіли важливі об'єкти, зокрема, сталася пожежа на нафтобазі. Місцева влада повідомляла про збиті ракети.

Варто зазначити, що супротивник багато разів обстрілював з Білгородської області мирні українські населені пункти. Наприкінці березня полковник Збройних сил України в запасі, льотчик-інструктор Роман Світан спрогнозував, що наші воїни можуть завдати ударів по п'яти областях РФ, в тому числі по Білгородській.

Вас также могут заинтересовать новости: