Наслідки контрнаступу ЗСУ: в українській добровольчій армії розповіли про серйозні проблеми росіян

Супротивники метушаться, зазначив очільник Громадської ради при Одеській ОВА.

Під час того, як триває контрнаступ ЗСУ, російські загарбники змушені діяти за планом військово-політичного керівництва української держави.

Супротивники на південному напрямку набудували фортифікацій, але метушаться, розповів спікер української добровольчої армії "Південь", очільник Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергія Братчука в ефірі телемарафону.

"…ворог метушиться і за великим рахунком не розуміє, звідки все-таки будуть більш активні наступальні дії українського війська - це на сьогодні виглядає саме так… Сьогодні ворог змушений діяти за планом українського військово-політичного керівництва", - зазначив він.

Війна в Україні - сьогодні це треба знати

Генштаб Збройних сил України повідомляв, що наші захисники та захисниці ведуть контрнаступальні дії на Бердянському й Мелітопольському напрямках.

За словами керівниці Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, загарбники дуже суттєво притиснуті на Запорізькому напрямку.

Варто зазначити, що РФ на українській землі зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 8 липня становлять приблизно 233 440 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: