Володимир Путін надіслав кілька меседжів щодо війни проти України, вважає експерт / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін під час виступу в рамках дискусійного клубу "Валдай" надіслав кілька меседжів щодо війни проти України.

У промові ватажка росіян "дуже жорстко зчитувалися моменти про мир", розповів політолог Микола Давидюк у новому випуску програми "Аргумент". "Ось він кілька меседжів послав, що він готовий розмовляти. Перед цим Лавров (міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров - Ред.) кидав. Він там це і ось це - "в Євросоюз ми відпустимо, але гарантуйте, що НАТО не буде", "війна не за землі, а війна за гарантії безпеки", - заявив співрозмовник.

Експерт звернув увагу, що ні про які гарантії безпеки не може бути й мови. "Почекайте. Які гарантії, у вас же були всі гарантії безпеки. На Росію ніхто не нападав, і найголовніша ваша гарантія безпеки - ядерна зброя. А Путін каже - "Ось ми в Україні воюємо не за землі". Зачекайте, а хто кричав: "Крим наш?"- зазначив Давидюк.

Відео дня

Цікаві новини щодо війни РФ проти України - сьогодні це варто знати

РФ стверджувала, що зможе швидко впоратися з Україною, проте зазнала низки великих провалів і колосальних втрат у живій силі та техніці. Радник керівника Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк сказав, що Володимир Путін просить перепочинок, щоб накопичити сили і продовжити здійснювати вбивства наших громадян

Подоляк підкреслив, що з представниками РФ переговори можна вести лише у Гаазі (там розташований Міжнародний кримінальний суд).

Тим часом заступнику голови Радбезу РФ Дмитру Медведєву привиділися "хитрощі" Заходу щодо війни в Україні. Він вважає, що західні країни хочуть, щоб були переговори, які нібито сприятимуть ослабленню РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: