Дмитро Медведєв зробив дивну заяву про переговори / колаж УНІАН зі скріншоту і фото pixabay.com

Заступнику голови російської Ради безпеки Дмитру Медведєву привиділися "хитрощі" західних країн щодо війни РФ проти України.

Медведєв в Telegram розмістив відео, в якому стверджує, що Захід хоче, щоб йшли переговори, які нібито сприятимуть ослабленню російської сторони. За його словами, РФ "такі переговори не потрібні, вони просто шкідливі".

"...вони (західні країни - Ред.) намагаються на різні хитрощі йти так, щоб нас підвести до якоїсь там межі так, щоб, наприклад, перепочинок отримав наш ворог. Їхнє завдання проштовхнути... такий переговорний процес, який буде допомагати ослабленню Росії, а з іншого боку допомагати накопичувати сили нашого супротивника...", - стверджував ворожий чиновник.

Цікаві новини щодо війни України проти РФ - що потрібно знати

Раніше радник глави Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк говорив, що російський диктатор Володимир Путін просить перепочинок, щоб накопичити сили і продовжити вбивати громадян нашої країни.

За його словами, переговори з росіянами можна вести тільки в Гаазі (там знаходиться Міжнародний кримінальний суд). Подоляк підкреслив, що світовій спільноті важливо зрозуміти, що не можна розмовляти з вбивцею, який демонстративно позбавляє людей життя.

Вас також можуть зацікавити новини: