"Вагнерівці" не готують переворот, стверджує Євген Пригожин / скріншот

Ватажок російської приватної військової компанії "Вагнер", так званий "кухар" президента РФ Володимира Путіна Євген Пригожин стверджує, що його посіпаки не готуються до державного перевороту.

ПВК "Вагнер" не збирається робити переворот, але Росії загрожує "вазелінова корекція", публікує слова Пригожина його прес-служба в Telegram. "Щоб зробити держпереворот чи військовий переворот зовсім не треба мати велику кількість озброєних людей. Але, як правило, перевороти робить армія, як правило - якась частина армії, яка відкололася. ПВК "Вагнер" армією взагалі не є, - це перше. Друге - у нас дуже шанобливе ставлення до президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна", - стверджував він.

За словами Пригожина, тому з боку "Вагнера" він не бачить ніяких передумов для перевороту. "ПВК "Вагнер" робити переворот не збирається...", - додав путінський "кухар".

Відео дня

Пригожин стверджував, що лише НАТО може якось докорінно вплинути на нинішнє керівництво РФ "руками української армії", якщо росіяни будуть "булки розслабляти". "...Навряд чи на країну чекає "кривавий військовий переворот"..., але може чекати "вазелінова корекція" - це я відсилаю до "розслаблених булок", - пригрозив ватажок найманців.

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

28 травня російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) стверджував, що Євген Пригожин готує в РФ переворот. За словами Стрєлкова, ватажок найманців "фактично оголосив війну частині військової та військово-політичної номенклатури" Росії.

Варто зазначити, що путінський "кухар" вже не раз жорстко критикував російське військове керівництво. Західні ЗМІ натякали, що Пригожину загрожує розправа.

Вас також можуть зацікавити новини: